Nieuws

NIEUWS 2 JULI 2017
—————————–

Imke Kringkampioen outdoor seizoen 2017

Op 2 juli was de laatste selectie dag in Volkel. Imke wist hier opnieuw de eerste plaats te behalen in de klasse DE/L2. Deze knappe prestatie zorgde ervoor dat zij ook nog eens kringkampioen is geworden van het outdoor seizoen 2017. Imke werd natuurlijk die dag ook gehuldigd als kringkampioen. Imke gefeliciteerd!!!!!

imke-kringkampioen

 

NIEUWS 20 MEI 2017
——————————-

Viertal wist een mooie eerste plaats binnen te slepen.

Ons viertal had ze ingeschreven bij de wedstrijd in Stevensbeek. Het werd tijd om weer eens met z’n alle er een leuke dag van te maken.
Ze lieten daar een mooie proef zien en wisten de eerste prijs in de wacht te slepen.
Super goed gedaan !!!!

collage-2017-07-03

 

NIEUWS 6 FEBRUARI 2017
————————————

Brabantse Kampioenschappen 2017  

Het weekend van 3 t/m 5 februari 2017 vonden de Brabantse Kampioenschappen indoor plaats in Schijndel. En wat zijn we trots op onze ruiters van de ponyclub. Deelname aan de Brabantse Kampioenschappen is al een prestatie op zich.
Sander, Imke, Annabelle en Jessica mochten ieder in hun klasse mee doen en hebben allemaal een nette proef gereden.
Een super prestatie!!!!
Jessica wist zelfs met Boldermans Florence in de klasse M2 de derde prijs te behalen en dat verzekerde haar van een plek op het NK. Jessica veel succes op het NK!!!

 

collage-bk-2017

NIEUWS 8 JANUARI 2017
——————————–

Sander en Jessica Kringkampioen en samen met Imke, Annabelle door naar Brabantse Kampioenschappen!

Vandaag was de laatste selectiewedstrijd van het winterseizoen. Het was een spannende en succesvolle dag voor enkele leden van ons. Maar iedereen heeft het echt super goed gedaan. Sander is samen met Nakita kringkampioen geworden in de klasse CL1 en Jessica is kringkampioen geworden met Boldermans Boston in de klasse DE/Z1. Gefeliciteerd !!! Maar niet alleen zij mogen naar de Brabantse Kampioenschappen. Ook Imke met Malaika (DE/L1), Annabelle met haar pony Bella Rosa (DE/B) en Jessica met Boldermans Florence (DE/M2) mogen naar de Brabantse Kampioenschappen.
We zijn super trots op jullie en veel succes bij de Brabantse Kampioenschappen!!!

sander-kringkampioen    BK jessica (2)

 

 

NIEUWS 18 DECEMBER 2016
—————————————–

Teamkampioenschappen 2016

Dit jaar was er weer een team van ponyclub St Walrick dat mee deed aan de teamkampioenschappen. Bij deze wedstrijd doe je dus mee als team. Het team komt uit met een 4-tal, 2 individuele dressuurruiters en 2 individuele springruiters. Het team bestond uit Imke (4-tal), Sander (4-tal en springen), Annabelle (4-tal en dressuur), Esmee (4-tal), Jessica (dressuur) en Jeske (springen) en Diana als commandante. Zondag 18 december was de wedstrijd bij ruitersportcentrum De drie Linden in Zeeland. Als eerste moesten Annabelle en Jessica hun dressuurproef rijden. En zij lieten beide een super nette proef zien. Hierna was het 4-tal aan de beurt. Ook dit zag er geweldig uit!. Als afsluiting waren Sander en Jeske aan de beurt met springen. Ook hier werden goede resultaten behaald. Sander had helaas 1 weigering maar reed hierna het parcours verder netjes uit. Jeske wist een foutloze ronde neer te zetten.

Toen was het wachten op de uitslag. Dat werd nog spannend. Want wat bleek het team van ponyclub St Walrick was tweede geworden. Super goed gedaan allemaal! Gefeliciteerd!

collage-team      collage-4-tal

 

NIEUWS 1 DECEMBER 2016
————————————

Sinterklaas

Ook dit jaar was er weer een gezellige Sinterklaasavond op de ponyclub.
Donderdag 1 december kwamen alle leden bij elkaar in de rijhal in Overasselt. Iedereen had wat lekkere hapjes meegenomen. Er was al snel een lange tafel vol met lekkers. Wat super van jullie!
Na eerst wat gedronken en gegeten te hebben, werden er met z’n allen sinterklaasliedjes gezongen. En ja hoor daar kwam de Sint samen met zijn twee Pieten aan. Natuurlijk waren er kadootjes, maar die moesten eerst verdiend worden. Dus tijd voor een echt Pieten-bootcamp. Er moest worden gesprongen, burpees werden er gemaakt, sandbags gelift en nog veel meer. Uiteindelijk tijd voor het laatste bootcamp-spel. Dat was touwtrekken. De Sint en pieten tegen de kinderen van de ponyclub. Dat duurde niet lang en de winnaar was bekend, Sint en zijn pieten werden zo omver getrokken door de kids van de ponyclub. Hierna ging iedereen naar binnen en nadat Sint een leuk gedicht over iedereen had voorgelezen kreeg iedereen een leuk kadootje en een pietendiploma.
Sint en de pieten waren tevreden en gingen weer verder op pad.

Daarna werden nog de winnaars van de Grote Clubactie bekend gemaakt. De eerste prijs was gewonnen door Britt, de tweede prijs door Yindee en Geordie had een leuke derde prijs gekregen.

Al met al een zeer geslaagde en gezellige avond. Hopelijk zijn jullie weer het hele jaar lief dat de Sint met zijn pieten volgend jaar weer komt.

sinterklaas-dec-2016

 

 

NIEUWS 9 OKTOBER 2016
————————————

Renbaan

Op zondag 9 oktober 2016 stond er weer een uitje gepland. Dit maal kon je je opgeven om mee te gaan naar de Renbaan. Zo ging zondag een groep leden en hun ouders op weg naar Duindigt. Helaas wel wat files onderweg, maar daar aangekomen werd er toch nog rondleiding verzorgd en kregen ze uitleg hoe het er allemaal aan toe gaat op de renbaan. Daarna werd er bij de rennen gekeken en zelfs een klein gokje gewaagd. Het was heerlijk weer en weer een gezellige dag met z’n allen.
Organisatie bedankt!!!!

renbaan

 

NIEUWS 4 OKTOBER 2016
————————————

Springles

Op de eerste dinsdag van de maand was het weer tijd voor de springles.
Onze ruiters hebben goed geoefend en dit werd vast gelegd door de trouwe toeschouwers van de les.

 

NIEUWS 6 september 2016
—————————————–

Crossles voor de ponyclubleden

Op 6 september was er een crossles georganiseerd voor de leden bij Rob Jansen in Hernen.
De ruiters waren verdeeld in 2 groepen en hebben zo kennis kunnen maken met de cross.
Allemaal hebben ze goed hun best gedaan en al snel werd er al stoer over boomstammen heen gesprongen en door waterbakken gereden. Wat een leuke en leerzame les. Iedereen had er van genoten!

crosless1 crossles2

 

NIEUWS 27 AUGUSTUS 2016
—————————————–

Jessica goed gedaan bij NK

Jessica Leenders heeft het fantastisch gedaan op de Nederlandse Kampioenschappen. Zij wist met haar pony Boldermans Boston in de klasse Z1 een vierde plaats te behalen, nadat zij bij het eerste deel 2de was geworden en door mocht naar het tweede deel. Met Boldermans Florance was zij 17de geworden in de klasse M1.  Wat een top prestaties. Jessica gefeliciteerd!

NIEUWS 15 JULI 2016
—————————–

Zomerstop

Tijdens de vakantie zijn er geen lessen van 18 juli t/m 18 augustus 2016. De eerste les na de vakantie is dus op dinsdag 23 augustus 2016.

fijne-vakantie-afbeelding

NIEUWS 10 JULI 2016
——————————

Ponykamp 2016

In het weekend van 8-9-10 juli was het weer tijd voor het jaarlijkse ponykamp. Op vrijdag kwam iedereen naar Groesbeek, waar de tent al klaar stond om de bedden op te maken. Toen de luchtbedden waren opgepompt en de slaapzakken waren uitgerold werd een leuk smokkelspel in het bos gedaan, wat vooral de kleintjes erg spannend vonden. Voordat iedereen in de slaapzakken kroop was het nog gezellig bij het kampvuur. Na een korte nacht werd er zaterdag eerst geklauterd en geklommen op een mooie hindernisbaan in het bos. Na de lunch gingen ze met z’n allen naar Mook waar ze lekker gepeddeld en rond gevaren hebben in kano’s. Om bij te komen van de kanotocht werden er heerlijke pannenkoeken gegeten bij restaurant de Heksendans. In de avond was het natuurlijk tijd voor de traditionele spooktocht. Deze keer werden ze gebracht naar een leegstaand klooster was een spannende tocht was uitgezet. Na een spannend verhaal werden ze het klooster in gestuurd waar ze een route volgden door enge gangen, een kapel en uiteindelijk uitkwamen in de kerk. Superspannend en eng, hier zal nog lang over gesproken zal worden. Na de spooktocht werd en nog gezellig na gekletst bij het kampvuur. De nacht was weer kort, maar zondagmorgen was het eerst tijd voor een sportief moment, een uurtje kickboksen. Daarna kwamen alle ouders met de pony’s naar Groesbeek. Toen alle pony’s opgezadeld waren, werd een leuke bosrit gemaakt door de bossen van Groesbeek. Op de route werd er gesprongen, door het water gereden, lekker gedraafd en gegaloppeerd kortom voor ieder wat wils. De pony’s werden hierna terug gebracht naar hun stalletje. Alle ouders, broers en zusjes kwamen weer naar het kamp en het weekend werd afgesloten met een perfect verzorgde BBQ. Het was een gezellige afsluiting van het kamp om zo met alle ouders en kinderen samen te zijn. Kamporganisatie bedankt voor een super kampweekend!

collage 1

collage 2

collage 3 spooktocht

NIEUWS 3 JULI 2016
—————————–

Jessica kringkampioen met Boldermans Boston

Jessica Leenders is samen met Boldermans Boston opnieuw kringkampioen geworden in de klasse DEZ1. Zij mogen samen naar de Brabantse Kampioenschappen in Nijnsel 13-14 Augustus. Maar ook met Boldemans Florance wist zij zich te plaatsen voor de Brabantse Kampioenschappen in de klasse DEM1.

Jessica gefeliciteerd en heel veel succes in Nijnsel!

BK jessica (2)

NIEUWS 12 JUNI 2016
———————————-

Buitenrit

Op 12 juni was het weer tijd voor de buitenrit. Iedereen had zijn pony in de trailer gezet en was naar Gassel gekomen voor een leuke rit samen met zijn/haar pony. De buitenrit startte bij een bospad achter de manege in Gassel. Onderweg was er een leuke stop op een mooie locatie bij kennissen van Nelleke. Daar kon iedereen genieten van een lekker broodje knakworst en een kop soep. Met volle buik klom iedereen weer op de pony en ging de rit verder. Het was een leuke gezellige rit door de Gasseltse bossen, over zandweggetjes en op de terugweg over de Maasdijk. Het weer zat gelukkig mee, want tijdens de rit was het droog. Iedereen was net op tijd terug bij de trailers voordat het ging regenen. We kunnen terug kijken op een gezellige en succesvolle buitenrit. Organisatie bedankt!
bosrit juni 2016

Nieuws 22 mei 2016
——————————–

Zeer geslaagde wedstrijddag in Stevensbeek

Een succesvolle dag in Stevensbeek. Bij het springen heeft Sander zijn eerste parcours helemaal uitgereden. Jeske werd 3de in de BE/B. Met dressuur werd Jessica 2x 1ste in de klasse DE/M1 en DE/1, Imke werd 2de en 4de in de klasse DE/L1 en Jeske werd 5de in de klassen DE/M1. Een geslaagde en gezellige dag voor iedereen!

collage st anthonis

 

Nieuws 20 maart 2016
——————————–

Gezellige en zeer geslaagde rommelmarkt.

Ook dit jaar hebben we weer onze rommelmarkt gehad in de rijhallen in Overasselt.
Waar normaal elke week onze leden rijden met hun pony’s waren nu 120 kramen opgebouwd en ingericht met allerlei verschillende spulletjes.
We hebben veel bezoekers gehad, die heerlijk konden rondsnuffelen langs de kramen. Ook kon er een lekkere hamburger of een heerlijk broodje gegeten worden. Voor wie even rustig wilde zitten, kon dit in de kantine onder het genot van een heerlijk kopje koffie met een stukje taart. Ook hadden we weer mooie prijzen bij onze loterij en menig bezoeker ging met een leuke prijs naar huis. En voor de kleine bezoekers was er een mooie kaptafel waar de kids geschminkt konden worden.
Wij vonden het een zeer geslaagde en gezellige dag. We willen alle leden en vrijwilligers heel erg bedanken voor de hulp. BEDANKT!!!!

 

collage-rommelmarkt

Nieuws 12 maart 2016
———————————

Succesvol Nederlands Kampioenschap voor Jessica!

Jessica had al goed gepresteerd op de Brabantse Kampioenschappen en daar wist zij zich te selecteren voor de Nederlandse Kampioenschappen. Op 12 maart 2016 heeft Jessica deelgenomen aan het NK met haar pony Boldermans Boston in de klasse DE/M2. Zij reed een zeer goede proef en heel lang was het heel spannend. Jessica heeft het zo goed gedaan dat zij met een zilveren medaille naar huis ging en reservekampioen is geworden. Jessica heel goed gedaan en gefeliciteerd!!!!

 

NK jessica1

 

Nieuws 22-02-2016
—————————–

Goed gesprongen bij Brabantse Kampioenschappen door Jeske

Het weekend van 20-21 februari 2016 waren de Brabantse kampioenschappen springen voor de pony’s in de Mortel.   Vanuit de ponyclub wist Jeske zich te selecteren in de klasse DE/B. Zij kwam aan start met haar schimmel Eve en reed een heel mooi parcours binnen de tijd. Helaas had zij een balkje waardoor ze 4 strafpunten had. Super goed gedaan Jeske !!!!

BK-Jeske-2016

Nieuws 14-02-2016
—————————–

Succes voor Jessica en Imke bij de Brabantse Kampioenschappen

Afgelopen weekend waren de Brabantse Kampioenschappen dressuur voor de pony’s. Van onze club mochten Jessica en Imke hier naar toe. Vrijdag was Jessica gestart met haar pony Bolderman’s Florence In de klasse DEL1. Zij wist hier een derde plaats te behalen met 67,17% Zaterdag was de beurt aan Imke. Samen met haar pony Malaika Naomi reed zij een nette proef in de klasse DEB en wist een winstpunt te behalen met 60,17 % Zondag mocht Jessica starten met haar pony Boldermans Boston in de klasse DEM2. Hier wist zij opnieuw de derde plaats, met 64,83%, te behalen met als resultaat dat ze door mag naar de KNHS Indoorkampioenschappen 2016 op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo op 12 maart 2016.
Meiden heel goed gedaan en Jessica 12 maart heel veel succes!!!!

BK-imke-Jessica

 

Nieuws 09-02-2016
—————————–

Carnaval op de ponyclub

Vandaag waren de lessen wel heel bijzonder! Het was carnaval en je mocht verkleed komen. Nou en dat hadden ze gedaan! Sommige ruiters herkende je bijna niet. Maar de pony’s trokken zich er niets van aan en liepen keurig de bak door. En nog leuker in 1 bak werden zelfs spelletjes gedaan. In de andere bak was een gewone dressuur les, maar die was stiekem iets eerder afgelopen zodat iedereen nog even mee kon doen met spelletjes. Ze moesten op de pony een parcours afleggen waar bij ze o.a. moesten slalommen, over balkjes lopen, een bal van de ene naar de ander kant meenemen en er stond zelfs een echte sprong in. Iedereen wist het parcours met succes af te leggen. En zelfs stiekem zonder pony werd het parcours nog een keer afgelegd. Al met al een mooie en super gezellige afsluiting van de carnaval!

carnaval

Nieuws 31-01-2016
——————————

Succesvolle wedstrijd Jumping Overasselt

We kunnen terug kijken op een succesvol springweekend.
Vele ruiters en amazones zijn aan de start verschenen in Overasselt. Er stond een mooi winters parcours klaar, voor een ieder een mooie uitdaging. Alle deelnemers bedankt voor jullie sportieve bijdrage. 
Dit was de laatste selectiewedstrijd en buiten de prijswinnaars werden ook de kringkampioenen bekend en gehuldigd. 
Ook onze eigen clublid  Jeske sprong mee. Helaas niet foutloos, maar eerdere selectiewedstrijden waren voldoende voor een vijfde plaats  in de kring. Dit betekent dat zij  zich heeft weten te plaatsen voor de Brabantse Kampioenschappen in de Mortel. Jeske gefeliciteerd en succes!

collagespringen31-01-16

 

Nieuws 18-01-2016
—————————-

Succesvol wedstrijdweekend en huldiging kringkampioen

Afgelopen weekend was de laatste selectie dressuurwedstrijd van de kring NoordOost Brabant in Overasselt. Meerdere clubleden deden mee. Jessica wist met Boldermans Boston in de klasse DM2 de eerste plaats te behalen. Met Bolderman’s Florance was zij tweede geworden in de DEL1. Maar ook door Sander met Nakita, Pleuntje met Bert en Annabelle met Ghost werd er netjes gereden en werd er een mooi winstpunt behaald. Ook gingen dit weekend onze bixieruiters weer van start. Vanuit de ponyclub deden vijf leden mee. Nikki met haar pony Johny, Britt met Pietertje, Geordi met Eppo, Quinty met Ebru en Yindee met Lady Bee. Wat zagen zij er allemaal netjes uit en wat hadden zij hun pony’s prachtig gepoetst. Zij deden allemaal super hun best en reden een hele nette proef!!! Verder was er in Wanroij een selectiewedstrijd springen daar wist Jeske de vijfde plaats te behalen met twee keer een foutloze ronde. Op 30 januari 2016 is de laatste selectiewedstrijd springen op onze eigen club in Overasselt. Goed gedaan allemaal!!!!!

Ook dit seizoen wist Jessica kringkampioen te worden, zelfs met beide pony’s. Tijdens de laatste dressuurwedstrijd bij ons op de club is zij twee keer gehuldigd als kringkampioen. Met Bolderman’s Florance is zij in de DEL1 kringkampioen geworden. In de DEM2 is zij met Boldermans Boston kringkampioen geworden. Gefeliciteerd Jessica en veel succes straks op de Brabantse Kampioenschappen.

collage wedstrijd 16-17 jan

Nieuws 3-01-2016
—————————-

Onderlinge wedstrijd 2016

Zaterdag 2 januari 2016 was het dan weer zo ver. Tijd voor de jaarlijkse onderlinge wedstrijd samen met de rijvereniging en de menvereniging. Als eerste waren de menners aan de beurt gevolgd door onze eigen ponyruiters en de wedstrijd werd afgesloten door de leden van de rijvereniging. Iedereen wist een goede proef neer zetten. Na de wedstrijd waren we allemaal uitgenodigd door de stichting voor de nieuwjaarsborrel. Eerst konden we kijken naar een mooie show, vrijheidsdressuur. Het was een gezellige avond en tijdens de avond werd ook de prijsuitreiking bekend gemaakt. Het was een spannende uitslag. De ponyclubleden hebben het erg goed gedaan. Door Britt, Quinty, Geordi, Nikki, Noud en Luka werd een mooie bixieproef neergezet en zij hadden allemaal een mooie score. Bij de menners wist Hanna de eerste plaats in de wacht te slepen. Toen waren de overige ponyruiters samen met de leden van de rijvereniging voor de dressuur aan de beurt. Hier wist Jessica eerste te worden. Maar er kwam nog een spannend moment, want dit jaar was er voor het eerst een wisselbeker voor de winnende vereniging. En de winnaar van 2016 is…………..

De menvereniging!!!!

Hun jongste lid Luka mocht de wisselbeker in ontvangst te nemen. We kunnen terug kijken op een geslaagde wedstrijd en een hele gezellige avond. Bedankt allemaal voor jullie sportieve deelname. Ben je nog nieuwsgierig naar de uitslag. Kijk dan snel op de pagina wedstrijden/uitslagen van deze site.

wisselbekerluka

 

Nieuws 15-12-2015
——————————

Uitreiking Cheque Grote Clubactie

Het was al bekend wie van de leden de meeste loten van de Grote Clubactie hadden verkocht, maar de ponyclub mocht op dinsdag 15 december 2015 bij Intersport Snelders de cheque van de Grote Clubactie in ontvangst te nemen. Er waren meerdere verenigingen uit de omgeving aanwezig. Het was een gezellige en goedverzorgde avond met een hapje en drankje. Jolanda en Esther waren aanwezig om namens de ponyclub de cheque in ontvangst te nemen. Door Intersport Snelders werd ook nog extra kortingscheque cadeau gedaan om bij hun te besteden. Door alle leden zijn weer een hoop loten verkocht dit jaar en op deze manier hebben we een bedrag weten te halen van 420,- euro! Goed gedaan allemaal, bedankt voor jullie inzet!!!!!!!

Cheque grote clubactie

 

Nieuws 1-12-2015
———————————-

Grote Clubactie

De trekking van de Grote Clubactie moet op 10 december 2015 nog plaats vinden, maar er is al wel bekend wie van leden de meeste loten hebben verkocht. Er zijn drie winnaars. Tijdens de Sinterklaasavond werd bekend gemaakt wie die winnaars waren. Op de derde plaats was Esmee geëindigd en op de tweede plaatse Imke. De grote winnaar was Yindee. Zij mochten alle drie een leuke prijs in ontvangst nemen.
Leden bedankt weer voor het verkopen van de loten! Hiermee hebben jullie gezorgd voor een mooie opbrengst voor de ponyclub.

IMG_5407 (2)

Nieuws 4 -10-2015
—————————————————-

Oefendressuur een groot succes!

Vandaag was het dan zover, bijna al onze leden hadden zich op gegeven voor het oefendressuur. Zowel de allerjongste als de oudere leden deden mee. Er werden proeven vanaf de bixie tot en met de klasse M2 gereden. Kristel Lap was naar rijhal in Overasselt gekomen om alle combinaties te jureren. In alle rust kon iedereen los rijden, waarna zij naar de 20×60 bak mochten om daar de proef aan de jury te laten zien. Omdat het oefendressuur was, mocht er vanuit het juryhokje worden gefilmd.  Voor ieder zat er een eigen leermoment in. De een kon ervaren hoe het is om een proef te rijden voor een jury alsof het een echte wedstrijd is. De ander gebruikte dit als een goede oefening, omdat zij in een hogere klasse willen gaan starten. Na de proef sprak de jury nog met de deelnemers en gaf zij handige tips en aanwijzingen voor een volgende proef.
De dag werd gezamenlijk afgesloten met het uitreiken van de protocollen, een mooie medaille, een rozet en natuurlijk een lekker zakje voer voor de pony’s.
Al met al een TOP DAG!
Kristel Lap bedankt voor het jureren. Jolanda en Nelleke bedankt voor de organisatie.
Zeker voor herhaling vatbaar.

oefendressuur

 

Nieuws 26-09-2015
———————————–

Les van Bart Bax

Eindelijk was het dan zover. Vorige jaar hadden Imke, Geordi en Jeske de prijs gewonnen van de grote clubactie, omdat zij de meeste loten hadden verkocht.

De prijs die zij hadden gewonnen was een les van Bart Bax. Door omstandigheden heeft het even geduurd, maar zaterdag 26 september 2015 was het dan zover. Dus op naar Gendt waar het drietal hartelijk werd ontvangen door Bart en Ilona.

De pony’s werden van de trailer afgehaald en opgezadeld en er kon lekker in de mooie buitenbak gereden worden, want het was gelukkig prachtig weer. Nadat Bart kennis gemaakt had met de ruiters begon de les. Iedereen was geconcentreerd aan het rijden en kon goed aan de slag met de aanwijzingen van Bart. Als afsluiting van de les konden ze nog vragen stellen, waarop ze uitleg en nuttige tips kregen.

Toen de les was afgelopen kregen ze een leuke rondleiding op het bedrijf van Bart en Ilona.
Wat een mooie accommodatie en wat een geweldige paarden.

Het was een leerzame les en een super geslaagde middag!
Bart en Ilona bedankt voor de les en de gastvrijheid!

lesbartbax groepsfoto bartbax

Mocht je meer willen weten over Bart Bax kijk dan op zijn site: Dressuurstal Bax-Goris Gendt

 

Nieuws 15-09-2015
————————————

Grote Clubactie 2015                                                   grote clubactie

De grote clubactie is weer van start gegaan. Ook dit jaar doen we weer mee aan de Grote Clubactie. Jullie hebben allemaal de loten weer uitgedeeld gekregen. Ieder lid heeft 5 loten om te verkopen dit jaar. Maar ook nu houden we weer een wedstrijd. Er zijn mooie prijzen te winnen voor wie de meeste loten weet te verkopen. Wat de prijzen zijn houden we nog even geheim maar houd de website in de gaten, hier zullen de prijzen in de loop van de actie bekend gemaakt worden. Voor onze jongste leden kijk ook eens op de site :
kids clubactie
Succes en veel plezier met de verkoop!

 

Nieuws 11-09-2015
————————————-

Oefendressuur 4 oktober 2015 voor de leden!        medailles

Op 4 oktober a.s. kun je meedoen aan het oefendressuur. Dit is voor iedereen!! Dus ook voor degene die nog geen startpas hebben of Bixie-dressuur rijden. Wat betekent dat: Ruiters rijden onder toeziend oog van een jurylid een dressuurproef. Zo kun je ervaring opdoen en leren van deskundig jurycommentaar. Alle ruiters mogen een begeleider meenemen die zelf opnames maakt van de proef in het juryhok samen met de jury. Het jurylid spreekt het commentaar en de tips live in tijdens de proef. Op die manier kun je thuis je proef nog vaak bekijken. Je mag een proef rijden op eigen niveau of een klasse hoger. Het is géén wedstrijd. Liefst wel rijden in wedstrijdkleding (mocht je nog geen wedstrijdjasje hebben, dan contact opnemen met Jolanda Hendriks.) De pony hoeft niet te worden ingevlochten. Als iedereen heeft gereden worden aan het einde de protocollen uitgedeeld. We starten rond een uur of tien. Lijkt het je leuk om mee te doen, dan kun je je opgeven door een mail te sturen naar Jolanda Hendriks. Ook graag erbij vermelden in welke klasse je wilt starten. Opgeven vóór vrijdag 25 september!

 

Nieuws 01-09-2015
————————————

Brabanste Kampioenschappen 2015 outdoor

We hadden al aangegeven dat drie ruiters van onze club deel mochten nemen aan de Brabantse Kampioenschappen outdoor 2015. Jessica, Pleuntje en Jeske hebben hun beste beentje voortgezet en hebben met veel plezier deelgenomen. Bij het springen had Jeske helaas 1 weigering maar was wel heel tevreden met de punten. Pleuntje heeft een nette proef neer gezet in de DM1 en was zelf ook tevreden met haar proef. Zij wist de 13de plaats te behalen. Jessica was ook gestart in de klasse DM1 en wist daar de 8ste plaats te behalen wat haar een mooie medaille en rozet opleverde. Goed gedaan hoor meiden!!!!

BK2015outdoor

One thought on “Nieuws

  1. Pingback: Leerzame clinic leden Sint Walrick | Dressuurstal Bax Goris

Comments are closed.